"LAAT ONS ZELF DE

VERANDERING WORDEN DIE

WE GRAAG ZOUDEN ZIEN

IN DE WERELD"


 

MAHATMA GANDHI

VERDIEPING VERBINDENDE COMMUNICATIE

 

8 AVONDEN

Voor zij die reeds een basiscursus Verbindende Communicatie volgden en honger hebben naar meer, organiseren we een Verdiepingsreeks.

Verbindende Communicatie is naast een dynamische communicatietechniek vooral een manier van zijn dewelke zorg draagt voor het leven en de waarden die we als mens delen.

We hebben oprechte aandacht voor wat leeft bij onszelf én de ander; we zeggen wat we willen en staan open voor waar het de ander om gaat. Om ons deze taal van mededogen eigen te maken, is er veel oefening nodig. Door te oefenen, oefenen en nog eens oefenen komen we tot authentieke verbindingen voorbij oordeel en machtsstrijd. Gedurende 8 avonden gaan we aan de slag met ieders leerwens en groeien we samen in het bewustzijn van Verbindende Communicatie.

 

Deze avondreeks wordt op een zeer praktische manier gegeven met de mogelijkheid om casussen uit het dagelijks leven in te brengen en daarnaast via verdiepingsoefeningen het gedachtegoed verder te integreren in je leven.

 

Data

8 Donderdagavonden . . . 

10 & 24 oktober, 7 & 21 november, 5 december 2019; 9, 16 & 23 januari 2020. Telkens van 19h30 tot 22h15.

 

Bijdrage

Particulieren 387€ alles incl. btw

Zelfstandigen & bedrijven 387€ alles excl. btw

 

Plaats Het Levenswiel, Molenberg, 3, 1702 Groot-Bijgaarden

 

Begeleiding

Leen Vanderplas,     psychotherapeute    0476 / 25.13.19     leen.vanderplas@belgacom.net

Marie De Leener,     vormingswerker       0483 / 25.16.28     marie.de.leener@outlook.com

 

Inschrijving via telefoon of e-mail. De inschrijving is definitief na overleg en/of een intakegesprek en het betalen van het cursusgeld.     IBAN: BE52 3101 6564 8909    Bic: BBRU BE BB

 

De verdiepingsreeks gaat door vanaf 8 inschrijvingen

Annulatievoorwaarden:

Uit wederzijdse zorg en om alle misverstanden te vermijden:

•Bij annulatie tot 2 maanden voorafgaande aan de start van de training worden geen kosten in rekening gebracht.

•Bij annulatie tussen 2 en 1 maand voorafgaande aan de start van de training worden 10% van het totale cursusgeld in rekening gebracht.

•Bij annulatie tussen 1 maand en 14 dagen voor de start van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).

•Bij annulatie tot veertien dagen voorafgaande aan de start van de training, of bij niet aanwezig zijn op alle cursusdagen, is het volledige cursusgeld wel verschuldigd.